Cevap: ben kimim ? sizlere çok teşekkür ederim çncelikle fikirlerinizi benimle paylaştığınız için .. evet bütün bunlar çok güzel şeyler sırf evden çıkabilmek için halk eğitim kurslarına yazıldım hemen hemen 2 aydır gidiyorum ama bazen gitmemek için hocalarıma hastayım bahanesini uyduruyorum çünkü tembellik cuk diye oturmuş bedenime .. insan sephadaki kumandaya uzanmaya üşenir mi ben üşeniyorum .. ve sizinde dediğiniz gibi dışarıda bir hayat var bunu biliyorum etrafımdakilere sorsanız çok espirili ve neşeli biriyim . ama bu sadece onların gördükleri .. evet bir şeyler yapmam gerek .. bir arkadaşımız çocuk yuvasında gönüllü öğretmenlik demiş .. ben beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum yetimhanede çalışmayı çok isterim gerçekten böyle bir yerde çalışma imkanım var mı yani daha önceden böyle bir olaya şahit oldun mu yada duydun mu ? hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hım birde kendime olumlamalar yapmak istiyorum peki bu nasıl olacak en çok ihtiyaç duyduğum şey doğrultusunda mı başlayacağım olumlamaya ? |