Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2012, 09:27 PM   #23 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Kendimi tanıma ve yeniden şekillendirme yolunda neler öğrendim ?

Eğer modellediğin insanı kendine uyarlarken herhangi bir soru işareti yoksa aklında kullan ne diyebilirm ki. Diyelimki birisini modellemek istiyorum hemen aklıma böyle yaparsam o insanı taklit etmiş olurum ben kendim olmak istiyorum düşünceleri geliyor. Bu yüzdende modellemeye sıcak bakmıyorum.. Bir başkasını modellemek ayrıca benim açımdan o kişide güven eksikliği olduğunu düşündürüyor..

Zor zamanlarda bu yöntemi uygulamak kişinin işini her nekadar çözsede aynı işi yapmaya karar vererek de çözebilir. Sonra bir insan birisini modelleyecek olursa kendini modellemeli bütün güzel özellikleriyle aklınıza gelebilecek hertürlü özelliği olan ve sorunların, sınırlamaların ve kısıtlamaların olmadığı o yüce benliğinizi kendinizi modelleyin... Mesela bir durumla karşılaştığında ben olsam bu durumda nasıl davranırdım,nasıl tepki verirdim gibi..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla