Konu: ben kimim ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2012, 10:15 AM   #13 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ben kimim ?

Alıntı:
yelll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğlenceli arkadaşım .. bu yazdıklarınızın cevabını biliyorum yani ne tür müzik ve filmlerden hoşlandığımı .. eskiden yani erkek arkadaşım varken arabesk şarkı dinliyordum ama artık dinlemiyorum arabesk şarkı dinlerken meğer kendime eziyet ediyormuşum bunu eğlenceli müzikler dinleyince daha iyi anladım .. amma velakin film olarak dram ve psikolojik filmleri seviyorum ve çok fazla film izlediğim söylenebilir .. demek ki durumum o kadar da vahim değilmiş ama ben bunun farkında değilmişim ..
sizin adınıza çok sevindim yell arkadaşım. verdiğim öneriyle size yardımcı olamadım ama hiç değilse sizin de dediğiniz gibi durumunuzun sizin sandığınız kadar da kötü olmadığını görmenize yardımcı olmuş oldum. film ve müzik konusu dışında hayatın diğer alanlarında da (en azından daha önce denemediğiniz) yada az hakim olup emin olamadığınız alanlarda da deneme yanılma yoluyla fikir ve zevk oluşturmanız faydalı olacaktır. yani herşey için aynı yöntem denenebilir.

sanırım yaşadığınız ayrılık olayı kendinizle ilgili olan bazı görüşlerinizi çarpıtmanıza ve kendinizi olduğunuzdan daha kötü durumda görmenize yol açmış. böyle düşüncelere tekrar kapıldığınızda bu yazdığınız mesajınızdaki farkındalığınızı aklınıza getirin :) herşey aslında benim sandığımdan çok daha iyi deyin. bu sizin moralinizi yükseltir :)
En güzeli siz hayatınızın merkezine ilişkinizi değil kendinizi koyun.ilişkiniz hayatınızın merkezi değil, hayatınızda yer alan detaylardan birisi olmalı sizin gözünüzde. çünkü sizden başka herşey ve herkes gelip geçici. onlar hayatınıza geliyor ve çıkıyor ama geriye sadece siz kalıyorsunuz. önemli olan da bu her zaman geriye kalıcak olan kendinizle aranızın iyi olması. aslındaki hayattaki hiçbirşey hayatın merkezine konulmayı haketmiyor inanın. Hayatın merkezine konulmayı hakedecek kadar değerli olan tek şey siz kendinizsiniz.
size telkin olarak başkalarının düşüncelerini önemsememe ve sosyallik arttırıcı telkinleri tavsiye ederim. sürelerinin de kısa olması dolayısıyla en çabuk etki eden telkinler arasında bunlar.