Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2012, 07:38 PM   #44 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin akrep olduğunu sanıyordum :)) terazi olmanda güzel :)) sende diyorsun ''Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.'' gerektiği kadar önem vermiyorsun çalışmalara.. Herşey senin elinde bunu kendin için sen yapabilirsin. Bazen biliyormusun duygusal olmaktan nefret ettiğim oluyordu. Şimdilerde ise artık anlamını kaybetmiş gibi.. duygusal olmaktan kimseye zarar gelmez ve duygusallıktan nefret etmen yine çevrenden etkilendiğin için böyle söylüyorsun.. Onları dinlemeyi bırak her söyledikleri doğru değil onların doğrularıyla mı yaşayacaksın yoksa kendi doğrularınla mı ? Kendi seçimlerini yapmaya başla.
Teşekkür ederim :)
Akrep sanıyordum bi ara bende ama değilmişim.
Teraziyim ama onun özelliklerine de pek uymuyorum sınırda doğmuşum. Başağa daha çok uyuyorum gibi sanki yükselenimden kaynaklı o da. :D

Malesef biraz tembellik yaptım.
Haklısın, ama durduk yere her şeyi kafama takıyorum üzülüyorum nedensiz. Bi de haksızlık yaptılarsa çok daha fazla üzülürüm çok hassasım bu yönde...
1 hafta bi süreydi o zaman hiç bişey yapmak istememiştim.
Pişman olacağımı bile bile dinlemedim şimdi yeniden başladım ve kendime söz verdim.
İçimden gelen neyse onu yapıyorum inan. :)
Önerilerin için sağol