Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2012, 11:02 AM   #34 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ben çok sessizim..

Alıntı:
Eğlenceli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
rica ederim :)
o zaman senin durumuna en uygun telkinlerin "başkalarının düşüncelerini önemsememe ve "sosyallik arttırıcı " ve "topluluk karşısında konuşma" telkinleri olduğunu söyleyebilirim. zaten bunları dinliyorum diyorsan da devam etmeni bırakmamanı öneririm.
özellikle sosyallik arttırıcı telkininin içeriğinde ".Diger insanlar ile birlikteyken kalabalık yada bir kac kisi olmasi hic farketmez...Onlarin yabanci olmasi yada arkadaslarin olmasi da farketmez..
Simdi ögreniyorsun...diğer insanlarin onunde konusurken hic bir korku duymamayı
Her zaman kendini kolayca ve güvenle ifade edebiliyorsun"
şeklinde cümle geçiyor ki sanırım senin ihtiyacın olan şey en çok da sosyallik arttırıcı telkinde saklı gibi :)
Sanırım öyle ama onu hiç indirmedim. Başkalarının düşüncelerini önemsemeyi de bıraktım 2 hafta dinledim sanırım. Topluluk karşısında konuşmayı baştan beri dinliyorum hala bi etkisini göremedim.
Aynen sorunum sosyallik ve kendine güvenmemek. Toplulukta konuşmakta bi ölüm zaten en çok kafama taktığım sorun KONUŞMAK.
Hani bana bi yer verseler akşama kadar çıtımı çıkartmadan oturmak istiyorum.
Birisi bana bişey dediğinde heyecanlanıyorum konuşamıyorum bile. Konuşmam iyidir de tanıdıklarıma karşı gerçekten kafa dengi sıcak biriyim, başkaları beni soğuk bulunca çok üzülüyorum. Elimden geleni yapıyorum umarım HEPİMİZİN hayatında çok önemli şeyler değişir. Yürekten isterim bunu.
Teşekkürlerr :)