Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2012, 11:18 PM   #49 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

sen bana bi kere kızamazsın taam mı dostum ehehe :D Telkinleri bırakmamın nedeni değişiklikleri pek farkedemiyordum, günlük 7-8 saat dinlenmesi gerekiyordu 15-16 saat dinlediğim için sıkıldım, telkinlere çok fazla umut bağlayıp sonunda kendimi hayal kırıklığı içinde buldum.. Hata yapmıştım başta telkinlere bu kadar büyük umutlar yüklemek saçmaydı.. Hiçbir çaba göstermeden değişmenin pekde mümkün olamayacağını anlıyorum şimdi..

Uzun bir süre telkin dinlemedin çook uzun bir süre neyse tabii bir kaç ay öncesine kadar da yeni yeni başladım çalışmalara.. Meditasyonlar hem çok daha etkili bana kalırsa 8 saat dinleme derdin yok gece uyurken kulaklığın kulağından çıkma derdi yok, günde bir defa dinliyorsun ve rahatlıyorsun.. Meditasyonlar saolsun değişimi farkettiriyorlar. Artık gece uyumak için saatlerce kıvrılmıyorum 10 dakikaya bebekler gibi uyuyorum :))

Tabii buda sorun oluşturuyor ne zaman meditasyon dinlesem uyuya kalıyorum.. :)) Bu sadece küçük bir örnek.. Mesela affetme meditasyonlarını dinlerken affetmeyi seçtiğim insanları rüyamda gülerken görmek o kişileri gerçektende affettiğimi düşündürüyor.. Bir daha onlar için affetme çalışması yapma gereğide duymuyorum.. Bilinçaltı temizleme meditasyonu ve kendine güven hipnozunu çok seviyorum her ikisinde de birkaç olumlu tekin cümlesi olsada. Sırf bu 2 çalışma insanı depresyondan kurtarıyor.. Bugün çalışmalarımın 21.ci günü vaauuuvv :D
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla