Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2012, 03:28 PM   #50 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen bana bi kere kızamazsın taam mı dostum ehehe :D Telkinleri bırakmamın nedeni değişiklikleri pek farkedemiyordum, günlük 7-8 saat dinlenmesi gerekiyordu 15-16 saat dinlediğim için sıkıldım, telkinlere çok fazla umut bağlayıp sonunda kendimi hayal kırıklığı içinde buldum.. Hata yapmıştım başta telkinlere bu kadar büyük umutlar yüklemek saçmaydı.. Hiçbir çaba göstermeden değişmenin pekde mümkün olamayacağını anlıyorum şimdi..

Uzun bir süre telkin dinlemedin çook uzun bir süre neyse tabii bir kaç ay öncesine kadar da yeni yeni başladım çalışmalara.. Meditasyonlar hem çok daha etkili bana kalırsa 8 saat dinleme derdin yok gece uyurken kulaklığın kulağından çıkma derdi yok, günde bir defa dinliyorsun ve rahatlıyorsun.. Meditasyonlar saolsun değişimi farkettiriyorlar. Artık gece uyumak için saatlerce kıvrılmıyorum 10 dakikaya bebekler gibi uyuyorum :))

Tabii buda sorun oluşturuyor ne zaman meditasyon dinlesem uyuya kalıyorum.. :)) Bu sadece küçük bir örnek.. Mesela affetme meditasyonlarını dinlerken affetmeyi seçtiğim insanları rüyamda gülerken görmek o kişileri gerçektende affettiğimi düşündürüyor.. Bir daha onlar için affetme çalışması yapma gereğide duymuyorum.. Bilinçaltı temizleme meditasyonu ve kendine güven hipnozunu çok seviyorum her ikisinde de birkaç olumlu tekin cümlesi olsada. Sırf bu 2 çalışma insanı depresyondan kurtarıyor.. Bugün çalışmalarımın 21.ci günü vaauuuvv :D
Senin için mantıklı bi karar olmuş o zaman, ama yine de bırakmanı istemezdim ben değişimi ne kadar farketmesen de bilinçaltın bunu bence senden daha iyi farkediyor. Meditasyonlar da çok işe yarıyor tabii de birini bırakıp diğerini yapmak değil önemli olan ikisini de yapmak ya da gayret göstermek benim için. Günde 15 saat çok fazla ama ya, çok yormuşsun kendini. Günde en fazla 8 saat diye biliyorum ben ki zaten onu bile zor dinliyorum azmine hayran kaldım ha
Telkin dinledikten sonra özellikle suçluluğu dinlediğimde rüyalarım kabus gibi oluyordu, hatta reddedilme ve kaybetme korkusuyla ilgili rüyalar gördüm. Bu biraz olumsuzdu benim için onu dinlemeyi bırakmalıydım aslında ama yinede dinledim. Meditasyon dinlediğimde hiç rüya görmedim tabii kişiden kişiye değişir.
Tebriklerrrrr. var ya ben kaç gün olduğunu saymaya erindim.
Belki benim de o kadar olmuştur bilmiyorum.