Konu: ben kimim ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2012, 03:22 PM   #17 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: ben kimim ?

bana öyle geliyor ki Yeliz ; yanılmış olmam da çok mümkün elbette , ancak öyle hissediyorum ki , sizin sorununuz ya da çöküşünüz ayrıldıktan sonra ya da ayrıldığınız için başlamamış. birlikteliğinizle başlamış bence.

henüz kendi benliğiniz bile tam oluşmadan, kendi benlik savaşlarınızı vermeden,kendi BEN inizi tanımadan belki ( çokküçük yaşta başladığınız bir ilişki nedeniyle ) kendi benliğinizi başka ben lere göre konumlandırmış, büyük olasılıkla ancak başka ben ler in verdiği değerle kendi değerinizi notlandırmış. BEN olamadan BİZ olma adı altında kendi BEN inizi yoksaymış , ötelemiş. eritmiş, uyutmuş olduğunuzu düşünüyorum.
Çoğumuzun, üstelik yaştan ya da oturmuş benlerimizden bağımsız olarak düştüğü tuzağa düştüğünüzü.

Kendinizi bir kez başka ben lerle tanımladığınızda, yaşamınızdan o ben yokolduğunda geriye kalan hiçlik duygusuyla karşı karşıya olduğunuza, ama şimdilerde içinizdeki BEN in BEN BURADAYIM demeye başladığına inanıyorum.

Ve hatta size ne yapacağınızı söyleyen birine ihtiyacınız olduğunu söylemeniz, asıl ihtiyacınızın hala kendi BEN inizi ancak başkası görürse sizin de duyabileceğiniz alışkanlığınızın devamı gibi geldi bana.

Çok karışık yazıyorum biliyorum :) iş saatlerim ve çok zorlukla toparlıyorum yoğun anlar arasında düşüncelerimi.

Kısaca siz, ayrıldıktan sonra değil, beraberken kimliğinizi yitirmeye başlamış ve şimdi bunu bir şekilde farketmiş ve değiştirmek istemişsiniz gibi algıladım hikayenizdeki gerçeği.

Tam da zamanıdır hani :) Tam da yalnızken, ve sadece kendinizleyken kendi BEN inizle bağlantı kurabilirsiniz.
Ve tam da fırsatıdır. Bazen sonuç diye gördüklerimiz sebeptir. Belki de benliğinizi arayışınızın nedeni..

Ne önerebilirim bilmiyorum. Öyle uzun bir yolculuk ki aslında çıkmayı göze aldığınız.Mucize formüller yok. Sadece kendiniz varsınız artık yadsıyamayacağınız. BEN inizle tanışma zamanı, şaşırma, keşfetme. aslında ayrılıkla değil, beraberlikle hayalet haline gelen..

Kendinize çevirin bakışlarınızı. Önce kendinizi tanımaya çalışın. Bu formda aradığınız bile aynalardaki yansımanızken aslında. Unutmayın.. sizi ancak siz görünür kılabilirsiniz. Kendinizi duyun. Yeni biriyle tanışır gibi.. yavaş yavaş.. KENDİNİZLE TANIŞIN..
Ve şimdi söz verme zamanı.. Hiç kimse, hiçbirşey için birdaha ondan vazgeçmeyeceğinize.

SEVGİLER...