Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2012, 03:34 PM   #37 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ben çok sessizim..

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı ben yaa :) Okulla gittiğimde bana sessizsin demesinler diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat sessizim vede çekingenim. Arkadaş ortamına girmek istiyorum giriyorumda ama çekingen oldugumdan ne yapacagımı bılemıyorum.Eskıden böyle değildim aslında. Bu durumuda çok kafama takar oldum. Aile arasında konusurken cok espriliyimdir falan ama arkadas ortamında öyle değilim. Ah ah şu çekingenlik olmasa kim bilir neler yapardım şimdi...Sanki sessiz olmak suçmuş gibi hissediyorum... İnsanlar beni sessiz sessiz görünce beni çok garipsiyorlar diye düşünüyorum...Buraya şu an yazarken bile sizin bana soğuk yaklaşacağınızı benım yazdıgım yazıların sizin için değerinin olmadıgını düşünüyorum ve bu durum artık benı depresyona kadar götürcek neredeyse ... Hepinize sevgiler...
İlk zamanlar öyleydim ama zamanla çok daha iyi oldum sosyalleştim hayata farklı bi açıdan bakmaya çalıştım...
Sorunlara değil de çözümlere odaklanırsan çok daha başarılı olacaksın eminim. Çekingenlik bi kusur değil, neden böyle düşündün ki? Kim ister böyle olmayı? Bizde istemiyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz ya. Başaracağına inanan başarır, çoğunu atlattığını söyledin bana ama hala sorunlara takılmışsın, yapma böyle.
Neye inanırsan birgün onu yaşarsın, unutma.

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Elya,

Acaba ego + kendine guveni telkin listenden cikardin mi?
Hayır azraist bu konuyu daha önce açmıştım & telkin dinlemeyi bıraktım.