16-12-2012, 12:06 AM
|
#5 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 21 ARALIK'A HAZIRLIK BOLLUK VE BEREKET ÇALIŞMASI Alıntı: SOLAK_ Nickli Üyeden Alıntı
Ücretlimi yani saygı duyarım elbette
Umarım yanlış anlamamışımdır
Sevgiler | [ Sevgili SOLAK öncelikle merhaba;Yapmış olduğum çalışma ücretli evet.Fakat baktığınızda göreceksiniz ki yapılan emsal çalışmalardan çok daha cüzzi bir miktara yaptığım bir çalışma. Hepimizde biliyoruz ki evren yasaları var ve bizler verdiğimizin karşılığını alıyoruz her zaman.Elbette bu hep maddi şeyler vermemiz gerektiği anlamına gelmiyor.Önemli olan burada isteyerek yaptıklarımız ve verdiklerimiz.Sizlerde hak verirsiniz ki pek çok emek isteyen bir çalışma ama benim için asıl önemli olan nokta bu değil. Ücretlendirmemin ve bunu da normal de yaptığım ücretlendirmenin çok altında tutmamın farklı bir nedeni var. Malesef insanların şöyle bir huyu var. Bir şeye ücret ödemedilerse o emeğe saygı duymuyorlar ve malesef o yapılan çalışmayı hakkıyla yerine getirmiyorlar.Onlarda rahatlık oluyor.Ve önemsemiyorlar,böyle olunca da hem benim zamanımı ve emeğimi boşa harcamış oluyorlar,hem de kendileri hayalkırıklığına ve zaman kaybına uğruyorlar.Ama 5 Tl bile olsa ödedikleri ücret,eğer ona para verdilerse...ben buna bu kadar ücret ödedim sonuna kadar yaparım arkadaş gibi düşünceleri akıllarından sıklıkla geçiriyorlar ve ancak o zaman bu şekilde disiplinle uyulması gereken çalışmaları sonlandırabiliyorlar
Sizler sayfamı inceleme nezaketini göstermişsiniz.Orada da gördüğünüz gibi yaptığım pek çok çalışma var.Hİç birisini de ücret karşılığı yapmıyorum. Ama dediğim gibi bu bolluk ve bereket çalışması olduğu için özellikle bu şekilde yapmamın uygun olacağını düşündüm.İnceliğiniz için teşekkür ederim. |
| |