Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2012, 12:07 AM   #52 (permalink)
corekotu138
Teğmen

corekotu138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corekotu138 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arayışım..

güzel haberler alıyorum, sıkıntılı durumlar yaşıyorum.. yeni olaylar beraberinde güzelliklerle sorunları da getiriyor. ama artık 30 yaşındayım ve biliyorum ki hayat bu. mutlak mutluluk veya mutsuzluk yok.. güzelliklerin tadını unutmadan sorunlarla başa çıkmak da hayat becerisi. bunu yapabildiğimiz oranda mutlu olacağız..

bir de geçmiş var tabii. ben bu ara iş hayatımda geçmişte yaptığım hatalarla yüzleşiyorum. o kadar dikkatsiz davranmışım ki sonuçları çoook kötü olabilirmiş.. çok şükür şimdilik zarar ziyan yok. umarım olmaz da..insanların temel kuralları olmalı ve bunları kararlılıkla uygulamalı. aksi takdirde her şeye evet der, sürekli uyumlu olursak uzun vadede nur topu gibi sorunlara neden oluyoruz. benim en çok değişmek istediğim nokta da bu...

böyle işte günlükçüüm.. yeni yıl yaklaşıyor. ve ben sabırsızlanıyorum. çok güzel geçecek bu yıl..

zaman zaman yaşamı anlayamasam da, sevdiklerimin ölüp gitmesinden korksam da dünyayı seviyorum. şanslı bir insanım, şükrediyorum. teşekkür ederim tanrım..
corekotu138 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla