Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2008, 12:46 AM   #62 (permalink)
sınırsızmavi
Teğmen

Tesekkür: 1
30 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sınırsızmavi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü

Bu hafta sonu daha önce de bahsettiğim "milenyum liderlik akademisi altın bilezik NLP" semirlerine başladım. Geçirdiğim en güzel haftasonuydu diyebilirim. Çok eğlendim, etkilendim ve çok şeyler öğrendim. Aslında anlatılanları tamamını olmasa da belki birçoğunu daha önce kitaplardan okumuştum ama satırlardan okunanlarla o atmosferde dinlediklerim arasındaki fark o kadar çoktuki.. ' dünya iki tatlısı bayan ve tüm benlikleriyle bize birşeyler öğretme çabaları.. Bu hafta sonu konumuz "Etkin iletişim"di. Bilmediğim okadar çok şey varmışki... Her insan ayrı bir dünya imiş meğer, her insanın algı kanalı farklıymış ve ben de öyle. Sanki o seminer salonundaki hayat bambaşka bir hayat ve oradan çıktığım andaki hayat da bambaşka bir hayat.. Sanki ikisi ayrı hayatların olduğu mekanlardı. Orada çok güzel şeyler öğrendim evet ancak asıl önemli olan şey şu: Oradaki hayatı nasıl kendi hayatıma tam anlamıyla taşıyacağım, iki hayatı birleştirebilir, orada öğrendiklerimi gerçek hayata uyarlayabilirsem işte asıl başarı bundan ibaret gerisi yalnızca çok değerli bile olsa bilgi yığını olmaktan öteye gitmeyecek. Ve ben bu öğrendiğim şeylerin zihnimde tozlanacak bir bilgi yığını değil, hayatımı, hayata bakış açımı ve hayat performansımı artıracak deneyimlemelerimle oluşturacağım birer becerim haline gelmesini istiyorum. Evet bunu istiyorum ve bu olmak zorunda.

sınırsızmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla