Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2012, 09:30 AM   #104 (permalink)
Senemmms
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Herşeyde olduğu gibi birşeyi devam ettirmek, devamlılık huyundan yoksun olmam burdada kendini gösterdi. Ah senem ah.
Bayadır yokum günlüğüm farkındayım. Nedense hiç içimden gelmedi yazmak belkide paylaşmak zor geldi bilemiyorum.
Bahanelerede girmicem yoğundum diye ah neyse pazar pazar ne dertlendim :D
Pazarı pek sevmemde ondan sanırım :D
Yaptığım o güzel şeylerden uzaklaşıp kendimi dünyevi hayata kaptırmışım gibi hissediyorum çünkü pek yalnız kaldığım söylenemez okul dışarda takılmak spor apartta arkadaşlarınla yaşamak, kendimi dinlediğim bi alan kalmamaya başladı. E kalmayınca azcıkta olsa kopuyo insan normal insanlar gibi yaşamaya başladım yani bi sürecik :P yani herkes gibi dertlenip kendi çözümlerime bakmamaya başladım. Sürü psikolojisi bu ortamda ayakta kalmak istiyosan onlar dertlendiğinde sende dertlenip onlar eğlendiiğinde sende eğlenmelisin bu tamamen egonun oyunu doğru olan bu değil. Kabul görme ihtiyacı tamamen. Kendime gelmeliyim hemen :D
Ve günlerimi boş geçirdiğimi düşünmeye başladım kendim için bişeyler yapmak istiyorum bi klube üye olmak yada başka bişey ama ruhumu mutlu edicek bişey. Ne çok planım vardı 2012 bitmeden neler yapıcaktım. Ah ben ah. Neyse çok seviyorum ben kendimi biyandan aynaya bakıp kendimi seviyorum bunu yazarken ahahahah
Sizlerle konuşmayı özlemişim oh rahatladım
Alllahım bolluk bereket istiyorum
Huzur istiyorum
Güzellikler istiyorum
Aşk istiyorum çok güzel bi aşk
Çok hareketli tam yaşına uygun bi senem istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
Seni ççok seviyorum
Sizide çok seviyoruum

İyi pazarlar
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla