http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html
Ayrica bu linkte Atakan Bey`in yukaridaki kafana takilan sorulardan birkacina verdigi cevaplar var, profesyonel bir agizdan belki daha rahat edersin diye ekliyim dedim:))
Suçluluk duygusu telkini ve ego güçlendirici dinlemenizi ondan sonra diğerlerini listenize eklemenizi öneriyorum.
Önce kendine güven telkinini dinlemişsiniz bu etkiyi azaltmaz elbette.Ancak şu andan itibaren ego ve suçluluk duygularını dinleyip daha sonra sosyallik topluluk karşısında konuşma gibi telkinleri eklerseniz daha da iyi olur.
Aslında şunu şunla dinlersem nasıl olur diye çokda detaya gerek yok.
Sadece suçluluk duygusu telkini bazı kişilere ağır gelebiliyor.Mutlaka yanında ego güçlendiriciyide dinleyin diyorum.Eğer suçluluk duygusu mp3 ü biraz kendinizi kötü hissetitiryorsa listenizden çıkartın ve ego güçlendiriciye ağırlık verin.
Seçimlerinize kendinizde karar verebilirsiniz.Önemli olan tekrar sayısıdır.Dilerseniz bir hafta suçululuk ve egoyu dinledikten sonra sosyallik,topluluk karşısında konuşmayı ekleyebilrsiniz.Düzenli tekrar çok önemli gerisi biraz fazla detay olmuş oluyor.
Umarim yardimci olur, basla bakalim dinlemeye ve kendine bir gunluk ac bence, oradan kendini gun be gun degisimini izlemek insanin geriye dondugunde cokk hosuna gidiyor, hem ne demisler soz ucar yazi kalir...
Kal saglicakla...