Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2012, 04:38 PM   #54 (permalink)
corekotu138
Teğmen

corekotu138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corekotu138 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arayışım..

bir şeyleri değiştirmek için gereken zaman ve istikrarlı çalışma. oysa sanki benim hayatımda zaman yok. kendim için zaman yok. herşey benim dışımda çok hızlı akıyor, tutamıyorum. o kadar çok yapmam gereken şey var ki artık unutmaya başladım. en ufak bir şeyi bile unutuyorum sanki bütün anlarda hayatta kalmaya çalışıyorum. bir stres, bir stres sormayın gitsin. güzellikler geçiyor, hayat akıyor ben tutamıyorum. kişisel gelişim çalışmalarıma karar veriyor ertesi gün aldığım kararı unutuyorum. sürekli okumak pek işe yaramıyor arkadaşlar, istikrarlı uygulamalar gerekiyor. ve ekimde açmıştım sanırım bu günlüğü iki ayı gözden geçirecek olursam yukarıda yazdığım sorunlar hala benim hayatımın kontrolünü kendi elimde tutmadığımı gösteriyor.. maalesef...

2013 ten bol bol uygulama, öz saygı ve özgüven istiyorum..vkeşke sihirli değnek satsalar kredi kartına taksitle.. ömür boyu ödemeye razıyım. tek kendime hak ettiğm değeri verebileyim. ne zormuş meğer..
corekotu138 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla