Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2012, 03:32 PM   #3 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: buraya içimi dökerek rahatlayabilmeyi umuyorum.

Alıntı:
Mgnnge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar eglenceli...
yasin kac bilmiyorum ama hakikatten kendin adina guzel seyler yazmamissin inan o hissettigin duygulari herkes zaman zaman yasar. ve ayrica ruhunun hala cocuk gibi oldugunu yazmissin bu bir cok insanin arayipta bulamadigi birsey keyfini cikarmaya iyi yonde yararlanmaya calis bence. kimi insanlar genctir ama ruhu yorgun ve yasli eminim onlardan olmayi istemezdin... Rabbimize verdigin sozden bahsetmissin bence ise onlari yerine getirmekle basla cunku insanin maneviyati tam oldugunda kafasi bayagi bi rahat oluyor... baska insanlarin yasntilarina takilmiyorsun.... o senin hayatina ozenmis oldugun insanlar arasinda en az bir kac tanesi senin yerinde olmak istiyor bunu unutma .. herkesin hayatinda cesitli zorluklar inisler cikislar vardir .. fakat karsidasi insanlar bunu gormezler ve sadece iyi yonlerini gorup ona ozenirler fakat hic te oyle gorundugu gibi dwgildir... Ayrıca kilo problemlerimiz icinde diyorum ki Dunyanin En mutlu insalari Sismanlarmis
bizde ne kasiyoruz kendimizi yaaa mutlu olmaya bakalim....
merhabalar. ilgilenip de cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim :)
benim yaşım 30 ama hala anlattığım durumlar içindeyim. ve yaşıtlarımla (en azından kendi yaşlarıma yakın insanlarla) kendimi karşılaştırdığımda onlardan çok geride görüyorum kendimi. o kadar çabaya rağmen üstelik. ve o insanlar benim kadar çabalamadıkları halde ilerleyebilmişler birşeyleri başarabilmişler.
haklısın arkadaşım ruhun çocuk gibi olmasının olumlu yönlerini kullanmak önemli. ben sanırım olumsuz yönü olan sorumsuzluk, tutarsızlık, hayalcilik ve başladığım işin devamını getirememe gibi sıkıntılarını çekiyorum. yaşama bağlılık genç hissetmek şeklinde değil de kendimi yaşlı ve çökkün hissediyorum. örneğin bu daha şu erteleme huyunu yapmayacağım diye rabbimize bile söz vermişliğim var. kendime saygım yoksa ona olan saygımdan dolayı yerine getiririm diye. ama ne mümkün kendimi sanki cama carpıp çarpıp geri dönen sineker gibi hissediyorum. ama lütfen bu yazdıklarım hissettiklerim sizi olumsuz etkilemesin. telkinlerin çok etkisini gördüm tabi ki bunu inkar edemem. telkinler sayesinde kilo da verebildim.ama bir kısmı geri aldım ama telkinlerle beraber kendimiz de değişsek bazı dış etkenler hala aynı kalabiliyor ve bizi eski kötü alışkanlıklara geri itebiliyor. kendi değişimimizle dış çevre değişimi aynı hızda senkronize içinde olmayınca insan böyle şeyler hissedebiliyor. insan biraz da dış çevrenin ve koşulların değişmesini bekliyor. ben hayatımın izin verdiği ölçüde yapabileceğim her türlü çabayı gösterdim ama biraz da dıştan teşvik gerekiyor.