Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2012, 03:55 PM   #4 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: buraya içimi dökerek rahatlayabilmeyi umuyorum.

sanırım kendinizi başarısız gördüğünüz bir dönemdesiniz. belki kısmen doğru, belki de kendinizi algılayışınız bu şekildedir bilemiyorum.
sizle beraber hepimiz kişisel gelişim yolculuğunda emekliyoruz. bi koşu tutturmak mümkün olsaydı keşke ama :)) değil işte, yavaş ve hep devam eden bir süreç bu. yine de birbirimize ayna tutarak kendimize de yardım ediyoruz aslında.
bana öyle geldi ki sevgili eğlenceli ; gerçek hedefler koymamışsınız önünüze.. bişeyleri değiştirmek için silgi yeterli değil hayatta, yeni şeyler yazmak lazım.
ve sanki zaman yönetimi konusunda sorunlarınız var, bunu da doğru planlamayla aşmak çok mümkün.

gerçekten istediğiniz, inandığınız hedefleriniz olduğunda, bu yolda ister taşlar takılsın ayaklarınıza, ister papatya tarlalarında yürüyün, sizin için çok farkedeceğini sanmıyorum açıkçası :)