kendine haksızlık etme eğlenceli babana dile getir defalarca ve defalarca buradan sıkıldığını ve daha iyi bir yere taşınmak istediğini söyle ama bunu sık sık ikna edici bir konusma ile... ikna kısmı sana ait gizli ikna etme tekniği kitabı vardı ama hiç okuma fırsatım olmamısdı. eğer yeni başlayan kişisel gelişim konusundaki kişilerden önde olmak istiyorsan en çok rahatsız olduğun veya en çok değiştirmek istediğin 4 şey belirle ve sadece bunlar için çözüm ara en iisi böyle çünkü başka türlü büyük sorunlarından kurtulman mümkün değil.. ben en büyük sorunlarım konusmak günlük hayatta 2 kişi 3 kişiyle birlikteyken bile konusmakta zorluk çekmem, hareketlerimi kısıtlayıp yapmak istediklerimi yapamamak çekiniyorum neydense birde kazanmak istediğim iki özellik cesaret ve azim... cesaret bana yapmak isteyipte kendimi kısıtladığım şeyleri yapabilme özgürlüğü sunacak azim ise başladığım çalışmalarımın sonunu getirmesine.. 2 güçlü silah.. sanırım hayatımda en çok ihtiyacım olacak olan özellikler... 41 günlük çalışmalarım bitti biliyorsun biraz dinlenicem ve sonra en çok değiştirmek istediğim 4 şeyi yazıp bunlarla ilgili çözüm bulup çalısmalarımın sonuna kadar sebat edicem.. 2013 benim için değişim yılı olucak..