Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2007, 12:20 PM   #7 (permalink)
sedam
Guest

Standart bugün benim doğum günüm

bugün benim doğum günüm.. sabah yataktan başka bi duyguyla kalktım.. hey gidi seda hey 30 a da girecektin ha ??
dedimki guzel gecmis bi otuz yılsa bundan sonrakiler de varsın 3 x 30 olsun ... sonra baktım aynaya dedim daha guzelim.. içimde acılarla berabek guzellikleride biriktirebilmisim... helal olsun bana bi 30 daha
dusundum sonra kimler geldi kimler gecti... butun dogum gunlerimi sıraladım zihnimde bir bir... hepsinde baska bi seda... tabiki ben degisiyorsam gelenlerde gidenlerde degisecek... sonra farkettim gelen cok ama giden olmamıs aslında hepsi iz bırakmıs bende.. oyle yada boyle... dedim bunlar benim... sevgili babaannecigimi ve dedemi dusundum.. gozlerim doldu.. ben dogarken babam askermis .. babaannem her dogum dunumde o telaslı gunu anlatır dururdu... bende kendi kendime anlattım... babaannecim sen yoksun ama bana bıraktıgın o sevgi varya... seni daima var kılacak hayatımda... cok ozledim seni... eski gunleri... beni sevmeni , goklere cıkarmanı ... ben kimin prensesiyim simdi ? beni en cok seven hem cok uzakta hem cok yakında kalbimde !! 2 yıl once bugün sen birdaha konusmamak 6 ay sonrada aramızdan ayrılmak uzere komaya girdin.. ama bana oyle buyuk bi sevgi, sevkat ve onemsenme duygusu bıraktınki... kimsede bulamayacagım kadar guclu... simdi bunu ben yapacagım babaannem ... senin beni sevdiğin kadar ben kendimi seveceğim bundan böyle ! ... söz sana ! .... bana verilen en iyi dogum gunu hediyesi olacak bu....

işte boyle hissediyorum arkadaşlar... sizlerle paylaştığım içinde ekstra mutluyum....
hepinize gönülden sevgiler ....