Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2013, 08:51 PM   #102 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Alıntı:
blackstarr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne de güzel yazmışsın sweet çok hoşuma gitti yazdıkların geçmiş öğretmenler gününde kutlu olsun inş. bir gün bende güçlü olmayı çözüm üretmeyi öğrenebilirim. bir öğretmenle konuşma imkanım varken: sen çok iyi bir öğretmensin ama lütfen sınıfta bir iki tane sessiz tip elbette vardır lütfen onlara iyi davran hatta diğerlerinden birazcık daha fazla ilgiyi hakediyorlar seviglerimle
Teşekkür ederim canımcım. Seni burada görmek güzel oldu. Tabi ki öğrenebilirsin. Sloganımız neydi? : "Bir insan başardıysa her insan başarabilir."

Sessiz tipleri sesli hale getirmek de bizim işimiz. Sınıfta sessiz bile olsa benimle gelip rahatlıkla konuşabiliyor öğrencilerim. Hatta bazıları fazla rahat. ;) Yaş farkıda yok ya bazıları abla gibi görüyor bazıları arkadaş. Yerine ve zamana göre en uygun şekilde davranmaya çalışıyorum. Ama hepsini ayrı ayrı seviyorum en haylazını bile sevmeye çalışıyorum. Sessizlere kızıyorum ama içten. Kır kabuğunu, kır zincirini diye mesajlar veriyorum çaktrmadan. Lütfen onlar çaksın ve biraz da istekli olsunlar bunun için. ;)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla