03-01-2013, 09:06 PM
|
#20 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eğlenceli Bir Günlük Merhaba güzel defterim
aslında geçirdiğim şu günler benim için biraz çalkantılı bir dönem diyebilirim. Ama bu da geçicek inanıyorum. o yüzden üstüne düşmüyorum.
Şu sıralar hem üzüntü ve kasveti, hem de umudu ve neşeyi birarada yaşıyorum. Ne garip öyle değil mi ? iki zıt duyguyu birarada yaşamak ve de neredeyse % 50 % 50 gibi eşit bir oranda yaşamak.
birkaç gündür farklı mp3 çalışmaları dinliyorum belki onun etkisidir.
3 gündür de özlem hanımın yeni yıl hediyesi olan meditasyonu dinliyorum.
hayatımda güzel şeyler olmaya başladı.Çalışmalarımın ve çabalarımın hayatıma bugünkü etkisi bolluk ve bereket yönünden şeyler oldu. Bugün yıllık vergileri yatırmaya gittiğimizde geçen yıla göre çok sürpriz bir şekilde indirim olduğuna şahit olduk. bir de alışverişte uygun fiyata güzel şeyler bulduk. öyle veya böyle ufak tefek vesilelerle biryerlerden fazla fazla paralar arttı. Babam sigarayı bıraktı. 1 haftadır sigara içmiyor. Dolayısıyla artık her ay sigaraya da topluca para vermekten kurtulmuş olduk. ona ayırdığımız bütçe de bize eklenmiş oldu. babam halinden çok memnun. sigaranın yokluğunu hiç aramıyor çok şükür. onunki kimyasal bir ihtiyaç değilmiş can sıkıntısından boşluk doldurmak için içiyormuş. hayatını başka şeylerle doldurduğuna inanmış olmalı ki kararından memnun. sabahları daha mutlu kalkıyor ve daha rahat nefes aldığını söylüyor :)
ablam bize yatılı kalmaya gelicek ve bana da birsürü makyaj malzemesi kozmetik falan almış bir torba dolusu . daha da önemlisi o birkaç yıl önce ispanyolcaya heves edip ispanyolca öğrenme kitapları almıştı ancak vakit bulamadığından fırsatı olamamış. benim bu dili öğrenmek istediğimi duyunca o kitaplarını da getirip bana verme kararı almış. şimdilik bu kadar günlüğüm. yetmez mi.... daha nolsun dimi ?
Hasta la vista ! |
| |