Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2013, 08:40 AM   #22 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eğlenceli Bir Günlük

Merhaba sevgili günlük

Son 4 gündür her zamankinden daha erken saatte kalkıyorum yani artık saat 6 da kalkıyorum ve zamanı daha verimli kullanıyorum. gerçekten de sabah sessizliğine çok ihtiyacım varmış. daha iyi konsantre olabiliyorum ve planlarımı daha odaklanmış bir zihinle yapabiliyorum.
Bugün mesela sabah 6 da kalktım ve 1 ay sonra yapılacak olan sınavlarım için ders çalışma planımı hazırladım. Plana göre günde 5 saatimi derse ayırmayı planladım. Sabahın erken saatlerinde 2,5 saat ve akşam 2,5 saat şeklinde

kendi seslendirip kaydettiğim olumlamalarımı gün içinde, aşk ve sevgi meditasyonunu ise gece yatağa yattığımda dinlemeye devam ediyorum.
ancak geçen hafta pazar günü sınava gireceğim gün canımı biraz sıkan ufak bir durum ortaya çıktı. Sınava girmek üzere okulun kapısının önündeki merdivenlerden çıktım ve sahanlığın kenarında durmaya karar verdim. karşı sahanlıkta tam benim hizamda yine benim yaşlarda olan esmer, siyah giyimli ve sert bakışlı bir erkek bana bakmaya başladı. derken yerinden ayrılıp karşıya yani bana doğru doğruldu üstüme doğru geliyordu sanki bana birşey sormak yada söylemek üzere geliyor gibiydi. ancak o kişiyi beğenmediğim ve negatif elektrik aldığım için benimle diyaloğa geçmesini istemedim, nedense çok rahatsız oldum ve bunu da bakışlarımla belli edercesine (sakın bana gelme) der gibi baktım. o da hissetmiş olmalı ki son anda önümden yana doğru dönüp ağır ağır adımlarla geziniyor gibi yaptı. çirkin birisi değildi ancak tarzından hoşlanmadım. pek sevecen birisine benzemiyordu. kendini dayanılmaz yakışıklı sanan arabesk tiplerdendi. Egosunu tatmin etmek amaçlı olarak karşı cinsle ilgilenen birisi gibiydi.hoşlandığı beğendiği kıza bile böyle sert sert bakıyorsa ilişki içinde kimbilir neler çektirirdi insana ? Bu tip insanlar bende nedense "kompleksleri olan insanlar" hissini veriyor. bende o hissiyatı yarattı.Aşk ve sevgi meditasyonu dinliyorum. birisini kendime çektim ama hiç hoşlanmadığım tarzda ve istemediğim birisiydi. acaba nerede yanlış yapıyorum ?
karşısındaki kızı keskin bakışlarla etkilemeye çalışan sert erkek pozlarındaki , karşıdakini ezmek ister gibi bakan erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. güleryüzlü ve sevecen mizaçlı kişileri hayatıma çekmek istiyorum. Genel mizacı sakin, güleryüzlü ve tatlı olan ama yerinde lazım olduğunda sert de olabilen ancak sertliği ikinci planda olan bir erkek istiyorum. Olsun bu yine de bir başlangıçtır. değil mi ? Hiç değilse ne türden birisini istemediğimi anlamış bulunuyorum. insan kendini tanımalı neyi istediğini bilmeli ki ona göre davranmalı.