Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2013, 10:12 PM   #16 (permalink)
ac_milan_ac
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Yardıma İhtiyacım Var Hemde Çok ...

Bugün edebıyat hocamız sözlü notlarını verdi. Herkese 100 bana 90 verdi bilin bakalım neden ? Nedenini söylemedi ama bana bakıp '' Mesela arda bugün düşüncek benim diğer arkadaşlarımdan eksik olan neyim var diye ' dedi. Ne dediği bariz belli. Derslere katılmam 0 çünkü. bildiğiniz 0 . Hiç parmak kaldırıp söz istediğim olmadı ama dersleri pür dikkat dinlerim. Bazen bu durumum paranoya derecesine bile geliyor. Okul cıkısında belli kişilere gözükmeden eve gitmek için arka sokaklardan dolaşabiliyorum yada okulda söz sırası bana gelceğinde kalbim küt küt atıyor. Asosyalim ben ya . Toplumdan soyutlanmış bi insan oldum cıktım ben böyle değildim ya offff. Duygusuz bomboş bi insan oldum cıktım. Bazen evdi kendi kendime şarkı söylerken acaba kapıya gelen bi arkadasım vardırda sesimi duyar mı diye ona bile korkuyorum. Mesela aile ile ilgili bi sunum hazırlasam onu anneme babama göstersem ona bile çekiniyorum beğenmiycekler , üzülmemem için belli etmicekler , aslında benim hakkımda düşündükleri bu değil diye. Şimdide okulda başka bi sınıflardan olan kız arkadaş beni haftasonu dogum günü partisine davet etti. Kızla nerdeyse hiç görüşmüyoruz. Sınıfta geçen yıl benle uğraşan çocuklardan biri demiştir kesin ' ardayıda çağır ' diye adım gibi eminim. Çünkü dediğim çocuk kız benı partiye cagırdıktan hemen sonra bana '' seni .... doğumgününe çağırıyo bana dedi sen söyle diye ama bende onun söylemesi daha doğru olur diye söylemedim .'' dedi. Geçen senede birinin doğum günü partisine zorla beni çağırttırmaya çalışmıştı ama çağırmamışlardı.Acıncak haldemiyim acaba ben...Neden böyle oldumki of allahım....
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla