Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2013, 11:25 AM   #76 (permalink)
serpilelif
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

mrb elya. günlüğünü okudum. değişmedim diyorsun ama ben değiştiğini gözlemledim yazdıklarından. ben de yaklaşık bir aydır dinliyorum. bir şeyler değişiyor bunun farkındayım ama hayatım değişmedi henüz. 2 gündür çekirdek inanç telkinlerini dinliyorum. inşallah faydasını görürüm. geceleri garip rüyalar, telepati, daha az tv seyretme isteği, ilk gün baş ağrısı ve sonrasında sivilcelenmeler vs. oldu bende. bunlar somut etkileri bence telkinlerin. ve ifadelerimin daha net olduğunun farkındayım. ama sf ben de de var malesef heyecanlanmalar devam ediyor yine. allahın izniyle o da geçecek.
yanlız bir şey söyliyecem. Abdullah Beyle çekirdek inanç yaptırırken ben sf liyim dediğimde o benim sfli değil, mükemmelliyetçi olduğumu ve bundan dolayı sosyalleşemediğimi söyledi. çok şaşırdım ama doğru olduğunu farkettim. Allah yardımcımız olsun hepimizin..
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla