Cevap: Benim Hayatım :) Merhaabalaar Dün yeniaydı aparttaki arkadaşlarımı aşağı indirip toprağa dokunucaz elimize alıcaz ve aynı zamanda gözlerimizi kapatıp dileklerimiz olmuş gibi düşüncez dedim. Yaptık ve inaanılmaz rahatladık toprak enerjisi rahatlattı sanırım. Sonrada eve çıktıktan sonra kapattık lambaları mum yaktım bi tane. Yaz kağıda bitmesini istediğin şeyleri duyguları herşeyi dedim. Yazdık sonra yaktık yolladık. Üstünede yeniay da dilekler yazılır dileklerimizi yazdık normalde saklanır ama yakınca daha çok rahatladığımız için yine yakalım dedik :D
Güzel bi geceydi yoğunlaştık mumun başında söhbette ettik bizi rahatsız eden konuları. Güzel oldu
Neyse tam 10 gün önce yazı yazma olayımı geliştirmeye karar vermiştim anneminde önerisiyle. Bişeyler düşündül ve bu kanıya vardık. İşte en son yazdığım BU yazısıyla başladım. Sık sık illa güzel olması önemli değil sürekli deneme yazıcaktım. BU yazısını yazdım burayada paylaşiyim dedim ama sonrası gelmedi. Bişeye karar verince daha çok direnç oluyo diye düşünüyorum çünkü şu masanın başına oturupta bi türlü yazamadım. Bilemiyorum yani durumlar bende böyle.
Ama 2013'ün enerjisini sevdim aynı frekansta gidiyoruz bi an kim aklıma gelse ya o yazıyo yada görüyorum. Sevdim bu işi. Öncedende olurdu bunlar tabiki ama geç oluyordu artık çok hızlandı korkuyorum resmen :D
Ah bide ingilizcede zorlanmaya başladım kur atlayınca.
Imm başka anlatmam gereken neler var diye düşünüyorum :D
Sanırım yok olursa tekrar gelirim. Yeniay enerjisii hepimiziin üstünde olsun bu 5 gün kötü şeylere değil iyi şeylere odaklanın olumsuz insanlarla konuşmayın bu sürelerde :D
Sizleri seviyorum. Kendi için emek veren herkes emeline ulaşır inşallah.
Hepimiz çok mutlu olalım hepimiz hakediyoruz çünkü :) Müthiş bi gün olsun bugün
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |