Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2013, 04:55 PM   #57 (permalink)
corekotu138
Teğmen

corekotu138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corekotu138 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arayışım..

kayınvalideme çok kızgınım. ve haklı olduğumu biliyorum. bana onu takma, onu giyme, onu yeme, onunla konuşma, anneni aradığın kadar beni ara, benimle ilgilen, senin önemin yok, herşeyi ben bilirim, benim istediğim gibi biri olmazsan allah seni cezalandıracak, hayat çok kötü siz ben olmasam elinizdekileri kaybedersiniz, her gün bana gel, benimle otur vb vb vb mesajları veriyor ve vermeye devam edecek..yanında 1 saat 24 saat gibi geçiyor. sadece yanındayken değil ondan uzakta ike bile yani şu an ona olan kızgınlığım özümü ezmeye çlışması beni yiyip bitiriyor ve bu durumdan hiç memnun değilim. ömrümün güzel saatlerini onu düşünerek geçirmek istemiyorum. onunla konuşsam vs çözüm olmayacak çünkü ruhsal sorunları var yanında kimse dayanamıyor çünkü herkese hükmetmek istiyor en ufak konuda bile..onu değiştiremem, onu eşimden dolayı hayatımdan çıkaramam, sadece o ne yaparsa yapsın bundan etkilenmemeye çalışabilirim. şimdiye kadar beceremedim çünkü dili çok zehirli imalarla yıpratıyor. şu affetme çalışması işime yarar mı ki günlük? pek mantığını anlamıyorum ama acaba o ne yaparsa yapsın bundan etkilenmemeyi başarabilir miyim*
corekotu138 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla