Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2013, 03:20 AM   #36 (permalink)
ac_milan_ac
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Yardıma İhtiyacım Var Hemde Çok ...

Alıntı:
Andayaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer sen birilerin yönlendirmeleriyle, her ortamda değişen, kendi kişilik ve şahsiyeti tam oturmayan, ortamda kim daha baskın gelirse onu destekleyen, bugün iyi dediğine yarına kötü diyen, kendini ifade edebilmek için birine ihtiyacı olan biri gibi yaşamak istiyorsan yap ama yazında da okuduğum kadarıyla bundan rahatsızlık duyuyorsun bunu duyabiliyorsun neden sen özüne uymuyorsun ortamda yakışır mı sana öyle davranılması sen güçlü olucaksın ki onlar seni değil sen onları yönlendireceksin.Eğer sen özüne içinden gelenlere uyarsan bunları yaparsın.Yok ben böyle memnunum diyorsan bir daha yazmıcam
çok haklısınız. benim özüm aslında kendini oldugu gibi kabul eeden biri olmak istiyo tam olarak düşündüğümde. böyle yaptıgı her seyden keyif alan cok mutlu insanların düşüncelerini değil sevgisini kazanmış biri...dediklerinize gercekten cok hak veriyorum.. ama kendime sessizliği sakinliği yakıştıramadıgım için konusma gerekliliği enerjik olma gerekliliği duyuyorum ve galıba benıde mutsuz eden sey bu
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla