Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2013, 05:00 PM   #13 (permalink)
teresa
Üsteğmen

Tesekkür: 29
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teresa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: B-ı-k-t-ı-m !!

canım sakın ısyan etme Allaha...daha kotulerını ysayabılırsın Allah korusun..emın ol ınsanlar senın yasında ne hastalıklarla bogusuyolar..her ınsanın ımtıhanı farklı...bu dünya ımıthan dünyası...oncelıkle şukretmeyı ogrenmelısın bence..once sahıp olduklarını dusun..hangımızın hayatı mukemmelkı eger rahatlıycaksan kendı hayatımdan ornek vereyim..üniversite okuyorum okulumu uzattım..suan aılemle yasıyorum ve benım her dakıka ne yapmam gerektıgını soleyen bana hayırsız evlat muamelesı yapan bı aileyle...herseyımı kısıtlayan..zaman zaman uzerımıze yuksun bı ıs sahıbı olda rahatlasak dıyen bı aıle..bu ev benım dıyen bı anne..aglıorum bazen zoruma gıden cok sey var..ama ısyan etmıorum..sanmakı ben hep boleydım bole davranmayı daha yenı ogrendım..BEN DE SENDE HERKESTE USTESINDEN GELEBILECEK GUCU BULUOSA KENDINDE SORUNLARIN USTESINDEN GELIR...aslında mutlu cok mutlu olarak gordugumuz ınsanlar sorunsuz ınsanlar degıl sorunların ustesınden hakkıyla gelecek gucu kendınde bulan ınsanlar..benım ıcın de bugünler ıı olmasada..gelecekten umudluyum gelecegım ıcın calısıorum..ısyan etme sakın ..kendıne gel..benım kendıme gelme surem belkı 3 sene surdu..3 senem ısyanlarla neden böylelerle gectı..ınan elıme hıc bısey gecmedı..olumlu dusun..kıtap oku..kendını mutlu edıcek seyler bul ..
teresa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla