Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2013, 07:48 PM   #18 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: B-ı-k-t-ı-m !!

Beyza, şu anda tam da eyvah paniğim var paniği kısır döngüsüne girmiş gözüküyorsun.
Ve şu durumdayken, bizim sana, ya da senin kendine söyleyeceklerinin çok işe yarayacağına ben de inanmıyorum.

İşine yarayabileceğini düşündüğüm birkaç noktaya değinmek istiyorum sadece.

Birincisi, telkinler ve ilaçların birlikte uygulanabileceğini sanıyorum, bence bu konuda yanlış bilgiye sahipsin, aslında bu konuda net bilgisi olan bilgisini paylaşırsa, belki yanlış bilgilerimizi doğrularıyla değiştirebiliriz.

İkincisi, ne ilaçlar, ne telkinler, ne meditasyonlar, elbette bıçakla kesilmiş gibi panik bozukluğu ortadan kaldıramaz.,, BU BİR SÜREÇ, ancak bu süre ve süreç içersinde de atakların azalması, aralarının açılması süresinin kısalması, senin iyiye gittiğini gösterir.
eyvah paniğim oldu paniğin, bende bunu beklemediğini, çünkü bir süredir atak yaşamadığını düşündürdü.
SANIRIM, EYVAH PANİĞİM OLDU kadar, BİR SÜREDİR PANİĞİM OLMAMIŞTI nın da farkında olman, bunu hatırlaman işe yarayabilir.
Biraz daha sakinleştiğin zaman, olası panik durumlarında uygulanabilecek metodları planlarsan, hazırlıksız yakalanmayabilirsin.

Düşüncelerimiz bizim değil, biz düşüncelerimizin efendisiyiz...