Alıntı:
beyza95 Nickli Üyeden Alıntı
prozac ağır bir ilaç değil,zaten prozac depresan deil.anksiyete ilacı yani (aşırı kaygı) bu da panik atak tedavisinde kullanılıyor.onun etkisinin olduqunu sanmıyorum,eğer olsaydı ilacı bıraktıqım ilk günlerde olurdu,halbuki üzerinden 1-2 ay geçti.hayır ben şunu anlamıyorum.bi insan nie bi diziyi yada bi filmi hayatının merkezi gibi görüpte heycanlanır,kendisi deli gibi izler,bu da yetmez başkalarına da izletmeye çalışır? NEDEN!
İnsan NEDEN,''aman izlesemde olur izlemesemde,başkası izlesede olur,izlemese de'' diye düşünemez.umursamaz olamaz.herşeyi böyle kafasına takar NEDEN! yahu gerçekten önemli mühim bi konuda atak geçirsem anlarım,ama NEDEN böyle saçma sapan bi şey yüzünden oluyor? NEDEN! Ya benim canım bu kadar kıymetsiz mi :( başka işim gücüm yok mu da bunları kafama takıyorum ? ya millet nelerle uğraşıyor ben nelerle..nasıl hasta ruhlu bi insanım ben ya :(((((((((( |
ne var yani 1 filmi bukadar onemsedıysen birdahakı sefere bunu yapmassın yanı neden kendını ben bole yapıorum ah napcam dıye yıyıp bıtırıosun degıl telkınler hıc bısey hıc kımse sen bu tutumları degostırmedıgn surece sana yardım edemez...ben bunları zaten bılıyorum demıssın ee ne güzel doğru olanı bılıosan madem kı bunu genelde herkes bılır onemlı olan burda ıradenı ortaya koyman kararlı olman sen açız bı ınsan degılsın yapabılırsın ıradelı olabılırsın o fılmde gosterdıgın tutumu bır daha gostermeyebılırsın hersey senın elınde...ama bunu tabı bı anda yapamassın yavaş yavaş olur belkı ama yaaprsın bu surectede kendıne ezıet etmek yerıne evet yaptım yapıyorum yapıcam gıbı cmleler kurman daha uygun olur kendın acısından..