Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2013, 07:31 PM   #4 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Değişimin Anlamı

Teşekkür ediyorum güzel katkıların için. Sanırım bu forumda bir yazı okumuştum çok ama çok beğendiğim. "Aslında sana karşı olan kimse yoktur, sadece onlar kendilerinden yanadırlar." Gibi tam hatırlayamıyor olabilirim. Şu da var ki sen değiştiğinde onlar artık seninle aynı yerde kalamayabilirler. Seni anlayamayabilirler. Bir arkadaşım var, eşi onu bir türlü anlayamamış. Bana göre arkadaşım harikulade bir insan eşini tanımıyorum elbette. Yine de şöyle düşünmeden edemiyorum. Bazen bazı insanlara fazla gelir insan, sen çok değerlisindir. Şimdi bir kelebekle bir sinek aynı şeye konar mı? Biri çiçeklerin özüyle beslenirken bir diğeri pisliğe konuyor. Bu ikisinin bir birine eş olması mümkün mü? Öyleyse gidenlere hayıflanmamak gerekir belkide ben ona fazla mı geldim nedir diyede düşünebilir insan
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla