Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2013, 08:55 PM   #4 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin..

teresa ve Elya ikinizede çok teşekkür ettim yorumlarınız için..

daha öncede yaptığım şey neden bende daha farklı duygular hissetmeme neden oldu anlamıyorum. Akşam vakitlerinde saç kestiririm genelde ama bugün ise işten çıkarken beni eve bırakan abiye berberciye bırakmasını istedim ve oda kabul edip beni berberciye götürdü ve farklı bir berbercide farklı bir saç kestireyim dedim..

işte böyle hareket ettiğim için bazı düzenlerim bozuldu sanki hep aynı berbere gider hep aynı saçı kestirirdim bu sefer ise farklı berbercide farklı bir saç şekli ve insanlardan birşey istemekte zorlanmama rağmen abiden beni berberciye bırakmasını rica edip beni kırmadığı için çok minnettarım. Kendi başıma aldığım bu küçük karar bile bana sorumluluk yüklediğini farkedip bu durumdan mutlu bile oldum. Daha önceden sorumluluk kazanmadığım halde bile bu küçük kararın hayatımdaki etkisi kar topu misali yuvarlana yuvarlana çığ olur inş.

tuhaf duygular yaşadım ama yaşadığıma da deydi.. hep aynı şeyleri tekrarlayan sıradan hayatımın düzenini bozduğum için mutluyum..

Farklı şeyler denemeyi her zaman için daha iyidir diye düşünürdüm ve farklı şeyler denediğimde farklı duygular içinde buldum kendimi ki bu harika birşey sizede tavsiye ederim ama tabii öncesinde benim bu konuda çok yol katetmem gerekir

örneğin göz teması ve kızlarla konusabilmek, söylemek isteyipte söylemediğim herşeyi söylemek.. işte bu konularda yol katetebilmem için aynı şeyleri devam ettirmektense bu kavramlara daha güzel kelimeler yüklemeliyim

örneğin göz teması kurmakla ilgili bakamıyorum hayır bakıcam diyip kendime kısa sürede olsa göz teması kurup bir yandan da ''insanların gözlerine bakmayı seviyorum, insanların gözlerine sevgiyle bakıyorum'' tarzı güzel ve teşvik edici olumlamalar kurmak gibi..

en sonki çalışmamın üzerinden 3 hafta geçiyor ve artık başka bir çalışmaya başlamam gerektiğini düşünüyorum.. Daha dün gecesine kadar z-ponopono yöntemi kitabını bitirdim harika uygulamalar var ve kitabın sonunda ilgimi çeken farklı bir konusu vardı ki o da erteleme ve kararsızlık üzerine bir konuydu ihtiyacım olan 2 önemli konu en kısa sürede 1 hafta içinde hazırlıklarımı yapıp çalışma başlatıcam..

Kafama takılan birşey vardı Z-ponopono çalışmaları meditasyon olarak sunulmuş ve bu çalışmaların çok kısa sürede etkili olduğu geçiyor kitabında ve kitapta'da Z-ponopono Meditasyonu olarak geçince heralde özel bir meditasyon yöntemi olduğunu düşünüp bu Z-ponopono Meditasyonu'nda 21 gün kuralı olup olmadığını merak etmiştim ki buraya yazana kadar o kafamdaki soru işaretide netlik kazandı ve bu çalışmada 21 günlük bir çalışma olduğuna karar verdim.. Bu günlük benden bu kadar Kendinize iyi bakın, Sevgiyle Kalın
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla