Alıntı:
güneş gibi Nickli Üyeden Alıntı
peki hoşlandığımız kişiyi kendimize çeker miyiz buna devam etsek o yönde bir gelişme olur mu acaba? |
18 gündür bu meditasyonu dinleyen birisi olarak sanırım cevap verebilecek durumdayım, izlenimlerimi aktarmak istiyorum.
bu meditasyonun sadece karşı cinsle olan ilişkilere yönelik olarak algılanmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü isminden de anlaşılacağı gibi sadece aşk meditasyonu denmemiş "aşk ve sevgi" meditasyonu denilmiş.
bu meditasyonun bizim istediğimiz kişiyi çekmek gibi bir amaca hizmet ettiğini düşünmüyorum.
18 gün içindeki yaşadıklarıma gelince, dinledikten 6 gün sonra karşı cinsten birisi bana yaklaşmak konuşmak istedi ancak ben onu istemediğimi belli ettiğim için geri adım attı. Ben onu isteseydim bir ilişki başlayabilirdi ama istediğim frekansta birisi değildi. bende baştan tavır koyarak belli ettim.
onun haricinde günlük hayatta sosyal ilişkilerimde karşıma yardımsever, güleryüzlü ve sevgi dolu insanlar çıktılar ve bana hayatımda küçük küçük kolaylıklar sağladılar. yani bir şekilde sempati duyuyor karşıma çıkan insanlar.
ve bir de kedileri hayvanları çok severim son 3 gündür her dışarı çıktığımda onlara rastlıyorum ilk rastladığım günden sonra ertesi gün de görsem diye düşünürken yine karşıma çıktılar ve benden kaçmıyorlar. elimle yemek bile yedirdim onlara. şimdilik aşk konusunda gelişme yok ama hayatım daha sevgi dolu oldu kesinlikle. daha da önemlisi başkasının sevgisine ihtiyaç duymaz oldum.