18-01-2013, 06:16 PM
|
#6 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz? Alıntı: teresa Nickli Üyeden Alıntı
benim içimde ki kızgınlıklar özellikle geçen olay hakkında kendımı savunamamış gerektıgı gıbı davranamamışsam ve karsımdakı benı ezmısse kızgınlığım yıllar gecsede ıcımde kalıo sankı ılk gunkı gıbı benı aglatıo uzuo ama başka bıse yapamıo.. |
Canım benim sen kendine kızıyorsun. Suçluluk telkini bunu halleder. Eskiden ben de kendime çok kızardım. Sürekli kendime söylenirdim. Niye böyle yaptın, niye bunu dedin. Şimdi daha yerli yerinde ve olması gerektiği gibi buluyorum davranışlarım olsun konuşmalarım olsun. Bence bu duygunla baş etmelisin. Diğer insanlara kızmamaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki ben kızınca değişmeyecek bir şeyler. Ben kızsam bağırıp çağırsam da hiç bir şey değişmeyecek. Onun yerine aklı başında cümleler kurup belki değişimine vesile olmayı amaçlıyorum. Önce kendime güzel cümleler kurmayı öğrendim şimdi başkalarına bunu yapmaya çalışıyorum. Onlar da değişime hazır olduklarında etkileceneklerdir bu sözlerimden.
Kendine kızmaktan vazgeç. Her şey çok güzel olacak. ;) |
| |