Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2013, 09:59 PM   #2 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: arkadaşlar cevap lütfen :)

Alıntı:
ebruliii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, anlamadıgım şeyler var. ben ilk hafta sucluluk duygularıyla ego guclendirici telkinlerini dinledim.sonra ki hafta gunde bir kac telkin birden dinleyebilir miyim ? ayrıca bunları en fazla 8 saat dinleyebilirsiniz dediniz. peki en az ne kadar sure dinleyebiliriz. yani bi şarkıyı gunde bir kere dinlesem yeterli olurmu. lutfen cevap verin sorularıma, uzun zamandır bilinçsiz bi şekilde dinliyorum da acill yardım edin :)
merhabaa ilk bir kaç hafta önhazırlık gibi, ego ve suçluluk telkinleri altyapı hazırlıyor. bunları dinledikten sonra, dilediğin telkinleri bunların yanına ekleyerek dinlemeye devam edebilirsin. Yani mesela, ilk hafta ego suçluluk haftada 70 80 saat dinledin diyelim, sonraki hafta topluluk karşısında konuşmayı, sosyallik artırıcıyı ya da ikisini birden ekleyebiliyorsun..

Kullanım kılavuzunda haftada 70 80 saat dinlenilmesi öneriliyor.. imkân bulursan bu şekilde dinle ama eğer fırsat bulamıyorsan, daha az da dinleyebilirsin tabii.. Az da olsa, devamlı olması daha faydalı olur
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla