20-01-2013, 04:12 PM
|
#10 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinle Boyunu Uzatanlara duyrulur Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı
inş. istediğin boya ulaşırsın hedef nedir ? benim 1.84 cm olmasını istiyorum yani boyumun demek yeme içme uyku düzenine uyuyorsun bu harika merak ettim bugüne kadar kaç cm uzadın ? telkinlerle birlikte yeme içme uyku düzenine uymaya devam ettiğin sürece daha iyi sonuçlar alıcağına inanıyorum.. ben uzamax'ı kullanıcam ve kendi telkinimi kendim yapıcam detaylı bir araştırmayla.. sabah akşam yapılması gereken hareketler varken yapamamanın nedeni zamanın mı yok yoksa yapmakta isteksiz misin anlamadım ? Kitabı devam ettirememeni şimdi daha iyi anladım. Ama sana katılmadığımı belirtmek isterim.. Diyelim ki yakın arkadaşız ve bir gün sizin evinize giriyoruz ve dikkatimi renkli kitaplarla dolu raf gözüme takılıyor ve kitaplara bakarken ilgimi çeken bir kitapla karşılaşıyorum ve sen bu kitabı okuyup çoktan bitirmiştin bile.. Snden bu kitabı okumak için istediğim zman yakın arkadasınım bana kitabı verir miydin vermez miydin ? bu kitabı ticari hiçbir amaçla kullanmıcağımı biliyorsun ve bu kitaptan baskalarınında faydalanmalarını iyi niyetle istiyorsun.. aynı durumla ben karsılassam arkadasıma o kitabı hediye ederdim.. çünkü okuduğum ve uygulayabildiğim kısımları uygulayıp baskalarınında faydalanmalarını isterdim.. Sevgiyle Kal :)) | Sevgili arkadaşım; Senin verdiğin örnekle aynı şey değilki buuuuu.... Şimdi sen ilerde internetten bir iş yapıp kazanç sağlamak için ,emek versen,yasal haklarını almak için uğraşsan, şirket kursan v.s. bir sürü emek versen ve ben senin emeğine saygısızlık edip bunu çoğaltsam falan istediğin bu mudur. Benim bu hakları çiğnemem için mi ısrar ediyorsun üstelik uyarılmışım falan... lütfen yapma ve ayrıca kitapla ilgili içeriğinde ne var ne yok paylaşıyorum ki ,kitabım yoksa bu iş olmaz doğrusunu yaşamayalım diyerekten.Bu bana ait olan bir kitap olsa idi ben de sonuna kadar paylaşırdım tabii kiii, bunlar aynı durumlar değil Kitaptaki hareketlerin hepsi internette ,grow taller hareketlerinde ve platesin içeriğinde var. Ayrıca zamanla insan bu disiplini sağlamakta zorlanabiliyor. Ben de hiç yapamamaktansa yapabileceğimin en iyisini yapmayı tercih ettim sadece.İyi dileklerin için teşekkür ederim,umarım sen de hedefine kısa sürede ulaşabilirsin. Sen de sevgiyle kal... |
| |