Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2013, 11:16 AM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkin MP3 içeriği hakkında...

Merhabalar,

Doğru ayrıştırmışsınız sesleri. Dün böyle yazmıyordunuz.

Tuhaf olan şu ki kontrol panelinden baktığımda daha dün sitemizi karalamak amacıyla bunun tersi iddialarda bulunan mesajları yazan üyenin ip si ile ip niz AYNI...

Sonrasında yeni bir üyelik alıp özgür ifade ortamından bahsedilmesi gerektiğine yer veren kişiyle de aynı...

Amacınız nedir bilmiyorum ama bir çeşit şuur bozukluğu yaşadığınız aşikar... Eğlencenizi nerede giderirsiniz bilemiyorum ancak bu site 2006'dan beri misyonunun temeli güvene dayanarak işlemektedir.

Sanıyorum insanları enayi yerine koymak ve iftira atmak gibi bir anlayışa sahipsiniz. Keyif alıyor olmalısınız. Siteden uzaklaştırılma sebebinizi şuan burada yazacağım ki bir üyelik daha alıp özgür düşünce diye laf salatası yapmayın.

Herkes için özgürlük önemli ancak iftira atmak ile özgür düşünceyi birbirine karıştırmayalım. Bir gün öncesinde Atakan beye iftira atıp bugün gelip yeni üyeliğinizle ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım.

Konuk2222 nickli üye iftira
yeniuyeeskidost nickli üye sahtekarlık ve son olarak
kaldis2 nickli üye sahtekarlık nedeniyle uzaklaştırılmıştır.

Özetle: Dünkü mesajları yazan da bu mesajı yazan da aynı kişidir.