Alıntı:
huriye_89 Nickli Üyeden Alıntı
affına sığınarak yorum yapmak istiyorum "güneş gibi". seninkine benzer bi olayı ben de yaşadım ve aylarca ağlayıp sızlandım. İnan eline geçen hiç bişey olmuyor giden geri gelmiyor. bu yüzden benim tavsiyem kendini ne hayata ne de aşka kapatma çünkü ikisi de yaşanaya değer..=) evet bir kişi için bi anlam ifade etmiyo olabilirsin ama sana o istediğin mükemmel aşkı yaşatabilecek kişi elbet bi gün karşına çıkacak ve sen de bugünü hatırlayıp gülüp geçeceksin..(meditasyonu bırakma dememe gerek yok heralde.) herşey gönlünce olsun. |
çok saol Huriye_89 cvp yazdığın için. hani birinden hoşlandığında bir daha kimseden hoşlanamam diye hissediyor ya insan işte şuan o noktadayım sanki.birde bugün muhabbet ettik onunla, keşke dedim o kızın yerinde ben olsaydım. böyle düşündüğüm içinde kendime kızdım.sonuçta artık nişanlı bir erkek o.ne olursa olsun imkansız bir iş benimkisi artık. herşeyden önce nişanlı birine bakmak bana yakışmaz. benim nişanlıma baksalar hiç hoşuma gitmezdi yani:)). meditasyona devam etmek için hiç hevesim kalmadı ama benim.artık ne faydası olabilirki artık bana:(( bu mübarek kandil gününde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. birde işyerinin bahçesine bugün küçük bir ağaç ektim.bugün beni mutlu eden tek olay bu oldu.