Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2013, 07:20 PM   #118 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Önemli, değil Işık'cım yazdıklarınla ışık oluyorsun bunlar boş sohbet değil ki. Gelişimimizin parçası olacak konuşmalar. O yüzden öyle düşünmedim hiç. Sadece sohbet tarzı mesajlar günlüklerin içinde olmamalı günlüğü günlük olmaktan çıkarmamalı o kadar. Sen bir şey söyledin ben sorguladım başka başka şeyler keşfettim. Memnun oldum. Seni olduğun gibi kabul ediyor ve seviyorum şimdilik ama olmak istediğin seni daha çok seveceğim söz. Sen de o halini çok seveceksin çekirdeklerinle mücadelende başarılar dilerim. Günlüğün var mıydı bilmiyorum ama yoksa da bir cesaret yolun başında iken açmanı tavsiye ederim.

Sevgiler ve bol ışıklı günler canlarım.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla