Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2013, 01:05 AM   #119 (permalink)
annie hall
Üsteğmen

annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün ruhum ve bedenim yorgun. İyice dinlenene ve yeniden kendimi iyi hissedene kadar ara veriyorum işlerime. İyi hissedeceğim an çok yakın. Her an daha da yakınlaşıyor.

Akşam üzeri öğretmen arkadaşlarımızca hazırlanmış olan bir küçük konser vardı, ona gittik. Başımda müthiş bir ağrı olmasına rağmen bu çok iyi geldi. Havamız değişti. Eğlendik.

Kendime Bir Not: Bu baş ağrının nedenini bulmalıyım, ya fiziksel ya ruhsaldır? İçine bir sor.
Ben sana cevabını veriym; havadandır :) Kuvvetli lodos ve basınç düşüşü bu aralar herkeste baş ağrısı yapabiliyo, takma.
İlk sayfada yazdıklarını okudum, kendini çok güzel ifade etmişsin çok teşekkür ederim, benim de bazı duygularıma tercüman oldun. Sormak istediğim bi kaç şey olucak.
Farkındalığını arttırmada bu dinlediğin telkinlerin mi etkisi oldu? İlk başlarda temeli olmayan bazı düşünceler yüzünden kendini geliştirmekte yetersiz kaldığını ama sonradan başka kitaplar okuyup bilgini artırdığını yazmışsın. Ben de sürekli kişisel gelişim kitapları okuyorum; özgüven, ego ve daha nice konularla ilgili bir sürü kitap okudum ve bilgi edindim ama "kitapta öyle yazıyo" diye düşünce yapısı bi anda değişmiyo insanın. Kitapta anlatılanları kendi üzerimde uygulamam çok zor. Bi yol gösterirsen çook sevinirim, şimdiden teşekkür ederim :)
annie hall isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla