Cevap: Telkinlerin Sihirli Etkileri bu yaşadıkların tamda benim yaşadıklarımı anlatıyor .. bilinçaltımı ne zaman temizlemeye kalksam sürekli kafamdaki olumsuz düşünceler harekete geçiyor . olumlu konuşsam bile hemen ağır basan olumsuz telkinler olumluların önünü kesiyor .. ailenin ilk çocuğuydum herkes üstüme düşerdi ilk torun değildim ama ilk torunlardanım .. çocukken özellikle liseye kadar herkesin ilgi odağı oldum .. ama aile tarafından seviliyordum arkadaş çevrem de tam tersiydi ...hiç doğru düzgün arkadaşım olmadı şimdiye kadar ..insanlarla iletişimim çok zayıf yok denecek kadar az .. şu an da üniversite okuyorum yaş oldu neredeyse 25 .. ama hala yine doğru düzgün arkadaşım yok .. sorunlarımın ne olduğunu biliyorum çözme yöntemlerini de biliyorum biraz ama yine olmuyor insanlarla aramı düzeltmek istesem bir türlü olmuyor kimse tarafından ilgi görmüyorum ..içimde hep sosyal olma isteği arzusu var fakat bir türlü bu hissi açığa çıkartıp istediğim gibi olamıyorum .. günlerce evden çıkmadığımı bilirim .. yaş oldu 25 .. bu saatten sonra da nasıl sosyal biri olacaksam .. 75-80 sene yaşıyorsak en fazla hayatımın 3 te 1 i gitmiş ... olumlu konuşurken yine olumsuz cümleler girdi araya .. her zaman olduğu gibi .. |