Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2013, 09:53 AM   #4 (permalink)
xxPyromaniaxx
Teğmen

xxPyromaniaxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
xxPyromaniaxx will become famous soon enoughxxPyromaniaxx will become famous soon enough
Standart Cevap: Telkinlerin Sihirli Etkileri

Yok benim olumsuzlukla bir alakam yok @shadow_walker_
Ben hayatımda olumsuz olan hiç bir düşünceye ve söze yer vermem çok şükür... Yanımda öyle insanlar varsa da hemen uzaklaşıyorum çünkü böyle karamsar olmalarına tahammül edemiyorum. Benim enerjimi de benden alıyorlar malesef...

@ginka ve @shadow_walker_
Gerçekten bunu yazdığımda benimle aynı dertten muzdarip bir kişinin bile çıkacağını düşünmemiştim. Evet sevilmeyen insan sayısı çok fazla ama tam da aynı sebepler yüzünden olması cidden enteresan... Düşünüyorum da acaba reel hayatta arkadaş olsak,oturup bunları birbirimizle konuşur muyduk? Bilir miydik acaba bu yönlerimizi ? :) diye düşünmeden edemedim doğrusu...

Ve neden ben çevremde güzel/yakışıklı olup da pasif karakterli birilerine rastlamadım hiç?...

Demek ki evrende yalnız değilmişim. Buna sevindim çünkü kendime çok kızıyordum, 'Bu şansı kendi ellerinle yok eden,bu evrendeki tek aptal yaratık sensin!' diye...

Ne kadar kötü birşey biliyor musunuz,sırf pasif,içine kapanık,kendine güvenmiyor diye bir insana yanaşıp onunla dostluk kurduktan,kendinin de bir insan olduğunu ona öğrettikten ve sırf kendine güveni gelsin diye kendinizi ezdirip onu yücelttikten sonra tekmeyi size basması...

Hayatta kimseye kendini ezdirme,kendin ez!! diye akıllar verdikten sonra , dönüp sadece sizi ezmesi....

Aslında ben onlara değil kendime aşılamalıymışım bu dediklerimi.

Bir de şu iki lafı duymaktan bıktım : 'Senin şansına hep kötü insanlar çıkmış karşına'' ve ''Kıskanıyorlardır da o yüzden''...

1.) Bana kötü davranan o arkadaş herkese kötü değil,diğerleriyle iyi dost= Demek ki problem bende!
2.)Şu hayatta kıskanılacak ne insanlar gördüm,hep kıskandılar,gıpta ettiler fakat onlara hiç bana davranıldığı gibi davranılmadı = Demek ki sorun yine bende!

En son (2 hf önce) başıma arkadaş ortamında gelen çok kötü davranışlardan sonra artık (yaşın kemale ermesinden de dolayı) kesinlikle idrak ettim kiiiiii İNSANLARA İYİ DAVRANMAK YA-RA-MI-YOR!!!!

Bundan sonra susadım diyen olsun,elimde bir bardak suyum olsun vermiyorum! Susamadığım halde gözlerinin içine baka baka kendim içiyorum!! Sorunlarını anlatanı dinlemiyorum,kalkıyorum ordan! 'Sizinle eşitim' mesajını vermiyorum,aşağılayıcı davranıyorum kim var kim yoksa..

İnsan karakterinden ödün verebilir mi,böyle değişebilir mi? diye düşünüyorsanız..evet bu güne kadar yapamadım ÇÜNKÜ YETERİNCE İNCİNMEMİŞTİM. Artık bu olay bardağı taşıran son damla oldu arkadaşlar. Kullanılmak ve çöp gibi fırlatılmaktan bıktım! Neyse ki içimde böyle davranacak potansiyel var ama vicdanım + hassasiyetim , benim iyilik meleği gibi davranmama neden oluyordu. Artık içimde vicdan micdan kalmadı! 2 hafta oldu,hala böyle düşünüyorum. Hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Gülmüyorum artık kimsenin yüzüne! Kimseyi adam yerine koymuyorum!! Eğer daha fazla incinmek istemiyorsam böyle yapmak zorunda olduğumu biliyorum.

Son olarak herkese tavsiyem=
Sevilmek için çabalamayın!
İnsanlara gerektiğinden fazla değer vermeyin!
Kimseye sürekli iyilik yapacam,faydam dokunacak diye uğraşmayın!
Kimseyi kendinizden üstün görmeyin,bilin ki onlar da içinden aynısını düşünüyorlar.Bu fırsatı siz değerlendirin!
Unutmayın ki hayatta sizden daha değerli bir varlık yok. Siz varsanız herşey var...ve siz yoksanız hiç birşey yok...!

Hayat bir ego yarışı durumunda ilerleyip gidiyor...Egosu olmayanların vay haline diyorum...Sevgiyle kalın...