Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2013, 01:28 PM   #10 (permalink)
wildheart

wildheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wildheart is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerin Sihirli Etkileri

Alıntı:
xxPyromaniaxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Neden Sevilmiyorum?

Belki yine arama motorundan 'Ben neden sevilmiyorum' diye aratıp bir çözüm bulmaya kalkışan isanlar olursa artık sayemde çok şanslılar:) Onlara diyorum ki;
- Ben hiç sevilmeyen bir insandım,Bu telkinler adeta SİHİR! Zaten bazı insanlarda doğuştan gelen bir sihir var ( tıpkı benim kendi ellerimle yakıp yokettiğim sihir gibi). Diğer sihirsiz kesim neden sonradan buna sahip olmasın? Hayata dair azıcık hile yapmanın kime ne zararı var? :) Lütfen bu telkinleri (Özellikle sus sesi versiyonlarını) ücretsiz indirip arka arkaya kulaklıkla dinleyin. Gece uyurken daha fazla etki ediyor. Bilinçaltınızı temizleyin. İçinizde var olan fakat yakmayı bilmediğiniz ışığı yakın,alevlendirin.....

Yıllardır sizi adam yerine koymayan insanların nasıl çevrenizde dört döndüğünü zevkle izleyin!!! Her söylediğiniz nasıl onaylanıyor,insanlar sizin fikrinizi almak için nasıl sıraya giriyorlar keyifle seyredin... Dünyanın öteki ucundaki düşmanınız bile nasıl sizi arayıp 'haksızdım,özür diliyorum senden' diyor,kendiniz deneyimleyin.

Milli piyango bana mı çıktı da benim haberim yok??? diye sağa sola bakınabilirsiniz..bunun keyfini sürün! ;)

İnşallah bu güzellikleri ben de yaşarım. İyi ve fedakar olmanın neticesinde depresyon hali ödül olarak çıkıyor böyle insanların karşısına.
wildheart isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla