Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2013, 07:09 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ YAPTIRAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!!!!

Faydasını gören insanlar var canım. Bir çok kişiyle konuştum ve bir çok kişiyi de forumdan takip ettim. Ben henüz yaptırmadım ama yaptırmak için uygun zamanı bekliyorum(Şimdiye kadar yaptırmamış olmamın nedeni daha öncelikli masraflarım ve işlerimin olmasıydı). Bence kendini zora sokma bu bile olumsuz bir düşünce. Bir süre ücretsiz telkinleri dinle böylece bir alt yapı oluşur. Paranı biriktirmeyi amaçla ve seni zorlamayacak zamanda yaptır bu çalışmayı böylece psikolojin de daha rahat olur. Bence zor bir zamanda yaptırırsan yaradı mı yarayacak mı psikolojisinin daha çok baskısını hissedersin.

Sen değişimi istedikten sonra gerisi eyleme geçmeye kalıyor. Değişmek istiyorsun bugüne kadar bunun için neler yaptın bunu bir sorgula evet çekirdek inanç çalışması da yapabileceklerinden biri sadece. Başkalarına iyilik yaptığın için sevileceğini düşünüyorsun. Ama bu işler öyle olmuyor. Birini sevmen için nedene gerek yok ki. O kişiyle frekanslarınız uyuşuyorsa sen hiç bir şey yapmasan da o kişi seni sevecektir. Sırf sevilmek için istemediğin şeyler yapmak zorunda bile kalabilirsin bu düşünce yapısıyla. Herkes seni sevmek zorunda da değil. Kimi seveceği konusunda herkes özgür bunu kabul etmeliyiz. Bir de bazen çok şanslı oluyor insan hep anaşabileceği kafa yapısına uygun kişileri getiriyor hayat karşısına bazen de tam tersi zıt olan insanları getiriyor. Bunların hepsi öğrenilecek dersleri olan sınavlar. Yeni insanlarla tanış, yalnız değilsin. Sevdiğimiz ve bizi seven insanlarda kendimizi görüyoruz. Sevilmediğimiz ve sevemediğimiz insanlarda da bizde olmayan özelliklerimizi görüyoruz bence.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla