Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2013, 12:37 PM   #8 (permalink)
ancasinan
Teğmen

Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ancasinan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: TELKİNLERİN ETKİLERİ

Alıntı:
dilek79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın ancasinan Anlattıklarınız çok güzel değişimler çok etkilendim hatta kıskandığımı söyleyebilirim.Benim telkinlerle tanışmam 2012 ocakdır .Mart ayında çekirdek inanç çalışması yaptırdım yaklaşık 10 aydır bana ait telkinleri dinlemekteyim.Fakat şunu söyleyebilirim telkinlere başladığım yerdeyim.Üzülerek söylüyorum hayatimda hislerimde düşüncelerimde davranışlarımda herhangi bir değişiklik olmadı.sizin yaşadığınız değişikliklerden birkaçının bile olmasını çok isterdim.Bu işin bir sırrımı var anlayabilmiş değilim.sihirli sopanın en kısa zamanda bana da değmesi dileğiyle....
Şöyle söyleyebilirim ben galiba sizden daha sorunlu biri olduğum için kısır döngüden çıkışım daha belirgin olmuş olabilir.Ben Bana verilen telkinleri gördüğümde dedim vay bee ne problemliymişim :)) şimdi listesini yapsam baya uzar telkinler.

Ben 40 gün dinledikten sonra 3 ay ara verdim beyinde değiştirilen komutların oturması için daha sonra bir 40 günlük tur daha yaptım ilk 2 ay aksilikler sıkıntılar oldu bunların olacağını önceden bildiğim için bazen enerjim düşsede sabırla değişimleri takip ettim daha sonra davranışlarımdaki değişiklikleri fark ettim derken tesadüfler ve şansım açıldı( tesadüflere inanmam) sanki karşılaştığım her durum ve her insan bana kendimle ilgili sonuç çıkarmam için sınav gibiydi bunları sıkı takip ettim daha sonra herşey oturmaya başladı.

Dilek79 ben kardeşimede yaptırdım ondada etkiler benimkine göre daha geç görülmeye başladı ben bile şüphelenmiştim ama değişim sonunda hızlanmaya başladı şunu deneyebilirsiniz size tavsiye edilen zamanı doldurduysanız biraz ara verin 1 kaç ay gibi daha daha sonra atakan beyi veya çekirdek inanç yaptırdığınız kişiyi arayıp tavsiyeler alabilirsiniz.

Çekirdek inanç yaptırmak isteyen arkadaşlara nacizhane tavsiyen şu.Kendinizle ilgili genel ruh halini abdullah bey veya diğer kişisel gelişim uzmanı arkadaşlara ben mutsuzum veya parasızım şeklinde anlatmaktansa onların sizi rahatça çözümlemeleri için daha somut veriler olursa hem karşıdakinin hem de sizin işiniz daha kolay olur.Mesela şürekli karşılaştığınız durumlar.Anlamanız için kendimden örnek vereyim Benim hayatım 2 yılda bir bazen daha az süre aralıklarında evimi ve işimi sürekli bir yerlere taşımakla geçiyordu.Başka bir örnek daha vereyim yaptığım işleri hep en iyisi olmasını istemem ve genede beyenmemem.Aşırı eleştiri falan gibi veya vücudunla bazı bölgeleriyle ilgi aynaya baktığında sürekli eleştiri hali bunlar benim sorunlarımın küçük bir kısmı gerisini siz düşünün yani :)) sonuç olarak üzerinde çok düşünerek 14 maddelik rahatsızlıklarım veya kısırdöngülerim adı altında listem onceden hazırdı.Bu saydığım örnekler karşı tarafa sizi çözümlemesine yardımcı olacak problemler zaten siz rahatsızlıklarınızı anlatmaya başlayınca Abdullah bey sizin aklınızdan geçmeyen çok basit sorularla sizi kabak çiçeği gibi açıyor:))konu çok uzamasın durum bu.
ancasinan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla