Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU gece uyumadan önce istediğim şeyle ilgili imgeleme yaptım. imgeleme yaptığım şeyi rüyamda gördüm. imgeleme yapmadan önce birkaç kere diyaframdan nefes aldım. telkinleri 1 senedir dinleyip etki alamadıklarını söyleyenler var. anne karnından itibaren oluşan etkilerin 1 ya da 2 sene de diyebiliriz nasıl geçmesini bekleyebiliriz. kimin de 1 ayda bile etki edebilir. kimin de daha uzar. telkinleri dinlerken gün içerisinde bunun etkilerini görmeye çalışmalıyız. mesela bugün yapmak istemediğim işlerim oldu. ertelemek istedim. ertelersem bir sorun olmayacaktı ama işler birikecekti. içimden bir ses o işi yap dedi. irademe başvurup yaptım. ertelemeyi bırak telkininin etkisi olduğunu düşünüyorum. içimizden gelen sesleri yaptıkça artık alışkanlık haline gelecek. sosyal fobisi olan arkadaşlar için söylemek istiyorum. çocukluktan itibaren sen konuşma , sen ne bilirsin gibi sözler ya da çocuk yerine konulmalar bilinçaltında taş olmuş bunlar telkinleri dinleyerek, kendimizin farkına vararak zamanla geçecek. çevre ilk önce kabul etmeyecek özellikle baskın karakterli arkadaşlar onları da terk etmek gerektiğimizi düşünüyorum. mesela ben bir arkadaşımı bıraktım. ilk önce yaptıklarını mail yoluyla attım bazı yaptıklarının yanlış olmadığını belirtti diğerleri için de kuru kuru özür diledi. çevremizde bizi negatif olarak etkileyecek insanlardan uzak durmalıyız. zaten bizdeki enerjiler değiştikçe çevremeize kendi enerjimizden insanları çekeriz .benzer benzeri çeker kuralı. neyse konuyu dağıttım. sevgiler. |