Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2008, 03:14 AM   #50 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: novos'un değişim yazıları

toplululuk içinde artık kolaylıkla, rahatça konuşabiliyorum. sınıfta espriler yapmaya başladım, hocalara cevap veriyorum, okulda yalnız kalsam da hiç korku, endişe duymuyorum. şükürler olsun Allahım, nasıl olmak istiyorsam öyleyim.
kuantum düşünce tekniği, kendi kendine nlp ve ışığı arayanların karanlık yanı kitaplarına başladım, bodoslama atladım. oğuz hocanın nlp cdlerini izliyorum, hayal ablaya burdan teşekkür ederim, emeğine sağlık çok başarılı bir çalışma.

geçen hafta 4-5 gün önce ablamla şiddetli bir tartışma yaşadık ama bu durum çok daha iyi oldu birbirimizi bu sayede daha iyi anladık.
demin de babamla nette tartıştık, dün okula gitmemiştim, sırf onun yüzünden. bana sorumsuz diyor, biraz da agresif suçlayıcı bir konuşma yaptı.
buna karşılık ben de biraz sertçe bana karışmayın müdahale etmeyin artık büyüdüm falan deyince eşek herif dedi.
bana öyle diyemezsin diye ben de ona bağırdım, dumur oldu tabi babam. 1 saate yakın tartıştık, ben bu davranışını sineye çekerek mecburen sindim,
değilse olayın biteceği sonlanacağı yok. bu yaşında insanın hala izlenip, bir şeylerin söylenmesi zoruna gidiyor.
Allahım bana güç ver, anneme ve babama biraz anlayış ve sevgi ver.