Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2013, 02:55 PM   #16 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

zaman zaman aklıma olumlu düşünceler geliyor. sanırım olumlu düşünmem telkinlerin etkisiyle artacak.gerçi sabahları kalkmak istemiyorum. şu an etkisini azaltmaya çalıştığım olumsuz yanım, sabahları kalkmayı istememem. bu durum şubat tatilinde de böyleydi. bir insan neden sabah kalkmak istemez, tabi ki hayata dair beklentileri olmadığı için. dünyayı boşveriyorum çoğu zaman .insanlara bakıyorum bazıları beğenilmek, takdir edilmek ,en çok sevilmek, maddi imkanlarının artmasını istemek gibi beklentileri var. bir insan kendisini sevdi mi neden başkasından sevgi beklesin.ben mi çok uç noktadayım yoksa onlar mı? insanın maddi bedenini de beslemesi lazım ,ruhunu da. yoksa terazinin bir kefesi aşağıda diğeri yukarıda olursa dengede olmaz. ben bunu yapmaya çalışıyorum.biri beni takdir ettiğinde kendimi daha rahatsız hissediyorum. bunu yeni yaşadım. ama itibarım arttı.insanlar neden takdir edilene daha değer verirler, önemli olan gerçek sevgilinin takdiri değil mi ? bazı şeyleri anlayamıyorum sanırım. inşallah her şey güzel olacak.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla