Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU bilinçaltı rüyaları görmeye devam ediyorum.büyük beklentiler içinde değilim.% 100 değişiklik olacak diye de beklemiyorum. çünkü herkesin bir öz'ü var. bu öz üzerinde oluşturulan çevre, aile baskısının etkisi telkinlerle azaltılınca geriye gerçeğimiz kalacak.iletişimin ilerlemesi demek hassas olmamak demek değil. konuşkan insanlara bakıyorum hepsinde negatif taraf var. kimi kavgacı, kimi konuşmasını bilmiyor, kimi atıyor, kimi sorumsuz. daha pek çok şey söylenebilir. bu özellikler sosyal fobisi olan insanlarda da olabilir. kimi arkadaşlar niye değişim olmuyor diyor. ben birkaç senedir uğraşıyorum.farklı çalışmalar da bulundum.biraz etkileri oldu. kendime biraz güvenim geldi. ama hala tanımadığım topluluk içerisinde bir şey söyleyemiyorum.topluluklarda konuşabilmem için o insanlara alışmam lazım.ya da onların bana laf atması. otoriter karakterli kişilerden çekiniyorum.yapamadığımız şeylerde o şeyin üstüne gitmek lazım .telkinler gün içerisinde bizim içimizde düşünceler oluşmasına sebep olur, o düşünceleri yakalayıp uygularsak telkinler etkili olur. mesela ben bir şeyi yapmak istemediğim zaman aklıma gelen yap düşüncesini uygulayıp yapıyorum . ama topluluk içerisinde henüz bu olumlu düşünceleri uygulayamıyorum .zamanla olacağına inanıyorum. umutsuz değilim. çok fazla takmamak gerektiğini düşünüyorum .taktıkça olumsuz olaylar daha çok yaşıyordu. mekan değişikliği de çok önemli .yeni bir mekana gidip, - mış gibi yapabilmek .sevgiler. |