Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2013, 01:21 PM   #64 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: HATALI ALANLARDAN BAĞIMSIZ İNSANLAR

HATA 32

GEREĞİNDEN FAZLA DÜŞÜNMEK

Küçük bir kasabanin dört ayri mahallesi varmis.

Birinci mahallede 'Evet ama' lar yasiyormus. 'Evet ama'lar her zaman ne yapilmasi gerektigini bildiklerini düsünürlermis. Yapma zamani geldiginde ise 'evet, ama' diye yanitlarlarmis. Yanitlari hep yanlis olurmus. Suçu baskalarina atmakta da ustaymislar.

Ikinci mahallede 'Yapicam'lar yasarmis. Ne yapacaklarini bilirlermis. Kendilerini yapacaklari seye adim adim hazirlarlarmis ama yapacaklari sirada sanslarini kaçirdiklarinin farkina varirlarmis. Bu mahallede insanlarin dizleri dövülmekten yara bere içindeymis. Yasami ertelememek için verdikleri karari bile ertelerlermis.

Üçüncü mahallede yasayan 'Keske'cilerin hayati algilama güçleri mükemmelmis. Neyin yapilmasi gerektigini daima en isabetli sekilde bilirlermis ama... maalesef her sey olup bittikten sonra. 'Keske'cilerin de baslari hep kanarmis, duvarlara vurmaktan!

Kasabanin en yesil bölgesinde, en güzel evlerin oldugu mahallede ise 'Iyi ki yaptim'lar otururmus. 'Keske'ciler bu mahallede yürüyüse çikar, etrafa hayranlikla bakarlarmis. 'Yapicam'lar 'Keske'cilerle birlikte bu mahallede yürüyüse çikmak ister ama bir türlü firsat bulamazlarmis.

'Evet ama'lar ise mahallenin güzelligini görmek yerine, agaçlarin gölgelerinin yeterince genis olmadigindan, günesin daha erken saatte dogmasi gerektiginden sikâyet ederlermis. 'Iyi ki yaptim' mahallesindeki insanlarin kusuru da beyinlerinde mazeret üretme merkezlerinin olmamasiymis. Bu yüzden yasadiklari ortam her zaman güzel, düzenli ve huzurluymus.

HAYATI DOLU DOLU YAŞAYIN.. BAŞKA BİR MAHALLEYE TAŞINMANIZ GEREKİYORSA DA TAŞININ..